#Fyldte chokolader

Så er julen lige om hjørnet … igen!

Hvor blev dette år af? Tid er en underlig størrelse – men puha – nok om det. Chokoladepassionen lever endnu! Til jer på Instagram og Facebook – Tak fordi I følger med. I ser væsentlig flere livstegn fra mig på IG og FB end man gør her på siden, men jeg vil da lige dele lidt fra årets juleproduktion so far til inspiration derude i chokoladekøkkenerne.
// Kh fra Fru Pedersen

Inspiration til smagssammensætninger/looks:
Grøn/guld: Havsaltkaramel m. Praliné af hasselnød i lys chokolade.
Design: Lavet m. penselsprøjt og den runde model er lavet m. en blid, men hurtig fingerbevægelse (i gummihandske – naturligvis) – obs: En lang negl vil drille din kontakt med formen og ændre designet. Hos mig, er tommelfingeren favoritten 🙂

Rød/guld: Ren havsaltkaramel i lys chokolade og nogle af dem med ristede hasselnødder i. Det er også en dejlig kombination, klassisk – men jeg går meget ind for, at man ikke ændrer de ting, der bare fungerer.
Design: Firkanterne er lavet med penselsprøjt efterfulgt at airbrush. Og toppene er først malet i spiral med pensel, i hånden. dernæst airbrush m. Ruby Red fra Roxy&Rich. Nok min favorit-rød – især til jul!

“Fluesvamp-look: “Hindbærhatte” el. hjerter – er med den klassiske hindbærganache i mørk chokolade. Igen – en klassiker.
Design: Duppet med vatpind (snowwhite) efterfulgt af airbrush for et glat og ensartet look. Tip: Hvis du lige giver formen 5 min i kølet skabet efter pudsning, bliver duppe-arbejdet væsentlig nemmere. Hvis det løber for meget, kan formen med fordel sættes på køl igen… og hvis den er “for kold” så størkner kakaosmøret for hurtigt. så giv den lige et øjeblik i stuetemperatur, så er den klar.

Nattehimlen: Sort m. guld: Havsaltkaramel m. saltlakridssirup. Som inkarneret lakrids-elsker, må jeg bare sige: ja tak 🙂 Ses på først billede – “fællesbilledet”.