#Fyldte chokolader

Små Solbærdrømme

Sommeren nydes i fulde drag og efter en stor solbærhøst i haven, hoppede jeg i køkkenet for at prøve kræfter med solbærmarmelade. Det er SÅ nemt, så hurtigt og SÅ ufatteligt lækkert. OG – dét skal selvfølgelig trækkes med i chokoladekøkkenet …

Her har jeg kastet mig ud en solbær-ganache – FruPedersen er selv godt tilfreds og kan ikke lade være med at nappe en fra køl i ny og næ … det er typisk et godt tegn! 😉 Som altid lidt billeder fra processen til de nysgerrige – samt opskrift.

Nyd den sidste del af sommeren.
// Sommerknus fra Fru P
***

Opskrift:
150g hvid chokolade (Callebaut W2)
75ml Piskefløde
2 store spsk syrlig solbærmarmelade (gerne hjemmelavet 😉 )

Fremgangsmåde:
Fløden koges kort op med marmeladen – skøn farve. og dernæst røres den i den hvide chokolade og se nu et farve-eventyr!

Farven synes jeg bare er helt vanvittigt flot. Og med disse valgte jeg mørk skal. Men forestil jer den i en hvid chokoladeskal .. hva’?

Refleksion

… faktisk tager den mørke chokolade lidt for meget over til sidst, synes jeg .. det er synd for solbærenes ellers kraftige smag. Så næste gang hopper jeg over i hvid.

Farver:
Farverne er fra R&R – Violet Rhodolite og Violet Pearl. <3 Skønne farver. Og tænk at fyldet matcher i farven – HELT UDEN tilsætning af farve. Naturen er fantastisk, “det billige skidt”, som min morfar ville sige. 🙂

TIP:
Jeg har lagt et lag solbær ganache, så et lille squeeze af min hjemmelavede solbærmarmelade for et friskt kick, og så ganachen igen til at lukke af inden bunden. Se den overskåret nedenfor. HAPS! 😀