#Fyldte chokolader

Mørke hindbær dråber

Dråber med hindbærganache

Hindbær er en dejlig smag, som jeg holder meget af uanset årstid. Derfor er det skønt at kunne sprede smagen af sommer hele året, mens vi venter på de danske saftige sommerhindbær, som plukkes bedst i solskin!

KH Helle
***

Hindbær ganache:
180 g Callebaut mælkechokolade
20 g glukosesirup
130 ml piskefløde
3 spsk frysetørret hindbærpulver

Til chokoladeskallerne bruger jeg god mørk chokolade, som jeg klart synes passer bedst til hindbær-ganachen.

Fremgangsmåde:
Smelt først chokoladen over vandbad og sæt den til side.
Piskefløde og glukosesirup varmes op til kogepunktet og røres så i den smeltede chokolade. Her er det vigtigt at røre konstant, mens blandingen hældes i og teknikken er, at røre i midten. Derved undgår man, at den skiller. Bliv ved med at røre indtil ganachen bliver flot blank.
Til sidst tilsættes hindbærpulver, som røres i. Så hældes ganachen på sprøjtepose – klar til afkøling.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.