#Fyldte chokolader

Juleproduktion for fuld udblæsning!

Jeg har haft så vanvittigt travlt på den dejlige måde i chokoladekøkkenet, så jeg slet ikke har fået skrevet om alt det jeg har lavet. Altså!

Jeg har været på Julestue et par gange og mødt mange glade chokoladenydere, solgt og givet en masse skønne værtindegaver… og meget mere.

Her er lidt billeder fra min juleproduktion – blot til inspiration.

Jeg er især glad for mine Flødebolletoppe, som jeg har fyldt op med helt klassisk marcipan og nougat i stedet. Det er så simpelt – og så lækkert. Det er jo ikke just bagværk … men heller ikke fyldte chokolader.. eller hvis vi skal kalde dem det, er det i hvert fald gigangter!

Farverne er også holdt i klassisk rød og guld… de stråler. Jeg er vild med dem! Og som en ekstra bonus, er det fantastiske ved denne model, at marcipanen ikke bliver tør overhovedet. Der skæres lige en kvart eller en skive ved behov – det er da smart. Stop madspild …. (ikke at jeg tror der er nogen fare for spild her ……….. 😉 )