#Fyldte chokolader

Krokus æg – Kunstneriske nørderier

Jeg har altid være betaget af stort set alt kreativt og elsket at få fingerene i nye sager for at kunne male, så tegne… så forme figurer af ler .. og sidst tilkommende er vel chokolade – som faktisk kan kombineres med mange af disse hobbyer. Det er jo fantastisk! 😀

Her har mine malelyster taget over, da jeg tænkte det kunne være sjovt at prøve kræfter med kunstneriske påske/forårsæg. Krokus og japanske kirsebærtræer blev udvalgt og så igang! Her kan I se lidt fra processen til inspiration.

Da malerierne var færdige, skulle jeg tænke i baggrund. Jeg ville allerhelst skabe en forårhimmel, men af de mange flotte blå farver der findes, er der ikke en klassisk “himmel-farve” iblandt (åh ååhhh)… Så hvis jeg gik den vej skulle der blandes farver og testes med forskellige blå……………. Og jeg gik naturligvis den vej. Det tog en EVIGHED af skabe den rette blå. Men jeg vil mene det lykkedes til sidst. 🙂

Jeg er super stolt af resultatet. Og jeg kunne næsten ikke nænne at spise dem. Meeeeeeen … Fyldet af saltkaramel, praline og kiksekugler fra Callebaut overtalte mig dog … og ja – så gik der ikke længe før de var væk.

Total maletid: 1½ – 2 timer … Spisetid: 1½ – 2 minutter ……. Men fantastisk at skabe disse små kunstværker. Det nød min indre nørd voldsomt …og ikke mindst nydelse hos de heldige der var med på spise-holdet! 😀