#Fyldte chokolader

Søde Snemænd

Jeg havde lyst til at gå lidt ekstra amok i chokoladekøkkenet i går. Og min plan var at lave masser af fine små snemænd og snemands hoveder. Min nye form var landet og skulle indvies – med det samme nærmest.

Jeg har taget en masse billeder undervejs … og for lige at forventningsafstemme tidsforbruget vil jeg bare sige: mit første billede blev taget ved 14-tiden og det sidste kl 16. Så – tag dig god tid, hvis du kaster dig over 3 forme, som jeg.

Når man er i mål og de smukke blanke smilende snemænd drysser ud af formen mærker man, at det var det hele værd! (I kender det! 😀 )

God fornøjelse til jer ! Kh fra FruPedersen
***

Fremgangsmåde:
Jeg startede i den sorte afdeling (Pirate Black, R&R), Så gulerodsnæser og til sidst tørklæderne. Derefter var det airbrushens tur til at gøre det den gør bedst – jævn fordeling af farve. Jeg airbrushede hvid (Snowwhite, R&R) 3 gange, fordi støbningen skulle være med mækechokolade. Jeg ville ikke risikere at farven blev ødelagt. Der skal jo ikke meget til med de sarte farver.

Det virkede efter hensigten med de 3 lag. Måske kunne 2 have gjort det?
I guess we’ll never know 😉 Og her slutresultatet så – Indrømmet: jeg er ret vild med dem! Og med en enkelt af dem, som midtpunktet i gaveæsken, der storsmiler til den heldige modtager – Det er da skønt, hva’? Glædelig Jul!