#Fyldte chokolader

Passionshjerter til julens kaffebord

Smukke rød/orange-nuancer og så et forsigtigt drys med guldstøvet. Jeg synes de er skønne! Og ikke mindst fordi de er et frisk pust til kaffebordet efter tung mad. Den syrlig-søde-sommer smag kommer os til undsætning.

Nyd dem …  i rigelige mængder 😉
Kh fra FruPedersen
***

Opskrift til ca. 40 små chokolader:
80g blandet frugt (jeg er vild med “Vores frugtblanding” fra Føtex) 
3-4 tsk frysetørret passionspulver
60 ml piskefløde
150g hvid chokolade (Callebaut W2)

Fremgangsmåde:
Fløde og frugt bringes i kog. Simrer lidt – ikke for længe – og hvad er det ……? Ja – lad det småhygge et par minutter eller 4.
Imens varmes den hvide chokolade over vandbad. Når den er smeltet hældes den varme frugt/fløde blanding i og deres røres fra midten og ud til ganachen har samlet sig.

Når den er smuk og blank (og fuld af frugtklumper) kommes de 3-4 tsk fulde passionspulver i. Der røres .. og nu til stavblenderen. Når den er smuk, blank, lind og frugtklumpfri – skal den på sprøjteposen og så er du klar til fyldning!

Jeg støber den oftest i hvid chokoladeskal. Synes det er en vidunderlig smag, men ok – det er også dejligt med den mørke chokolade. Men hvid er favoritten!

Formene er i øvrigt airbrushet med Red Ruby (R&R), Mandarine orange (R&R) og med julemusik i baggrunden … for ekstra god smag! <3