#Fyldte chokolader

Påskekyllinger & kaniner

Nu er påsken så småt på vej – så det er nu der skal eksperimenteres i de små køkkener. Påskeformene skal støves af ( .. eller der må indkøbes flere nye forme til samlingen 🙂 ) .. Frem med påskefarverne og slip kreativiteten løs.

Hos mig startede det med kyllinger og kaniner. Jeg ville forsøge et lidt sødt indspark, som ikke “bare” var påskeæg. Der må godt være lidt forskelligt – og gerne noget der giver gæsterne et smil på læben.

Her kan I se lidt fra projektet, der løb af stablen denne lørdag.

Tidlige påskehilsner fra Fru Pedersen

***

Når idéen er landet er der “kun” tilbage, at føre den ud i livet… med pensel … Hvilket er liiidt svært i chokoladeforme. De er runde, kanten er i vejen, kakaosmørfarven kan løbe – så er der for lidt, så for meget – så er den for kold og stiv. Der er meget galt – Det er ikke nemt – men det er udfordrende, sjovt og det sikrer at hver stykke håndlavet chokolade er HELT unikt – nogle gange til den skæve side med smattede kaninører eller underlige øjenbryn … men de smager heldigvis stadig fantastisk. 🙂

Her har jeg brugt farver fra Roxy & Rich – Om det lige er den ene gule eller orange man har på lager betyder ikke det store her. Om kyllingen skal være med eller uden glimmer er jo op til dig (mine har lidt shine … kan ikke lade vær’ 😉 )

Til kaninerne brugte jeg “chocolate brown” til ørene, og så er de støbt i mælkechokolade. Og ja – fulde af min hjemmelavede havsaltkaramel – bare fordi – den er SÅ lækker og umulig at holde op med at elske. Jeg er selv blev dybt afhængig …