#Fyldte chokolader

Sommer & friske hindbær

… og bryllupper! Det er jo den skønne sæson for bryllupper og min bedste veninde skal giftes. Dét i sig selv, gør sommeren fantastisk. Vi har naturligvis talt om, at et par lækre fyldte hjemmelavede chokolader ville være skønne til bryllupskaffen.

Derfor er chokolade-mor her selvfølgelig gået i smags- & design-køkkenet for at skabe de perfekte chokolader. Her kommer et bud på en af dem – en frisk hindbær variant, støbt i hvid chokolade og malet i perlemor – de oser af bryllup og elegance. Håber den vordende brud er enig! Opskrift på min hindbær-ganche nedenfor.

Kh fra Fru Pedersen
***

Frisk hindbær-ganache:
180g Hvid chokolade, Callebaut (jeg bruger deres W2 variant)
3 spsk frysetørret hindbærpulver
20 g glukosesirup (ca. en stor spsk-fuld)
130 ml. fløde

Chokoladen smeltes over vandbad, imens fløde og glukosesirup varmes op til lige før kogepunktet. Når chokoladen er smeltet, hældes flødeblanding i – i en stråle i midten imens der røres konstant – og kun i midten. Først føles det som om det sætter sig, og klumper sammen – men rør endelig videre. Pludselig vil du se ganachen samle sig og blive flot blank. Når den er helt sammenrørt og blank – tilsættes hindbærpulveret. Så røres der, til det hele er rørt ud. Smager af sommer og bliver en smuk dyb pink ganache netop fordi den laves med hvid chokolade.

Skallerne er airbrushet med Valrhonas “Shiny Pink” – (MY FAVORITE! <3) og støbt i Callebauts W2 (samme som bruges i ganachen) i diamant-formen.