#Fyldte chokolader

St. Bededag – Tillykke til konfirmanderne!

Jeg var så heldig at få lov til at lave to fine æsker til et par af årets konfirmander; Emma & Rosa. De glade givere, ønskede en fin, feminin og ikke mindst personlig æske chokolade til deres kære. Må I få en fantastisk dag på trods af efterårsvejret her i maj. Øv Danmark – det er en om’er! Men >pyt< Danmark, det har vi prøvet før.

Nå! .. Jeg elsker at lave personlige gaver – de kan bare noget, er det ikke rigtigt? Man bliver glad. Du skal ikke snydes for procesbeskrivelsen, hvis du selv har mod på at kaste dig ud i projektet. Håber step-by-step guiden giver mening. Ellers ved du, hvor du kan fange mig. 😉

KH fra Fru Pedersen
***

Du skal bruge:
* Airbrush
* Chokoladefarver fx “shiny pink” fra Valrhona og Hvid fra Roxy & Rich.
* En tandstik el. anden spids genstand af træ (ikke metal, som ridser formen!)
* En rolig hånd
* Og din hjerne til at tænke spejlvendt …..

Efter formen er airbrushet i den valgte farve og kakaosmørret har sat sig, skal skrive-projektet startes. Spejlvendt skrives nu fx navn eller lign. (og ja – det skal man lige vænne sig til) for det første kan det være svært at skrive og tænke i “spejlvendt” og derudover er der ikke meget plads at gøre med og situationen kan føles lettere forkrampet. Øvelse gør mester. Alternativt kan også hjerter, blomster og andre mønstre være fine – og de skal jo ikke spejlvendes! 😉

Når teksten er skrevet, skal airbrushen frem igen og nu sprayes baggrundsfarven på, som er den farve du ønsker teksten skal være. Husk en vis mængde kontrast i farverne, så ikke det bliver for utydeligt – for det kan ikke gøres om, når først der er airbrushet. Så er det forfra… med hele formen.

Når formen er malet/designet som du ønsker skal chokoladerne “bare” støbes. Husk endelig at bruge hvid chokolade til de sarte farver – de drukner nemlig fuldstændig i brun, synes jeg. God fornøjelse i køkkenet.