#Fyldte chokolader

Åh åh! Lufthuller og ødelagte chokolader …

MEN – De smager stadig fantastisk OG jeg blev klogere. Jeg går ind for at vi skal dele det uperfekte og lære af vores fejl.. Det hele kan ikke være Insta-licious. Lærte jeg noget i weekenden? Det kan I vidst se… og det gjorde ondt i mit stolte chokoladehjerte.. mest af alt fordi jeg havde brugt heeele formiddagen på at airbrushe smukke pastelfarver i formen… og så ødelægger jeg det hele. ØV!

Varmen er over Danmark – og dét er i sig selv en kæmpe udfordring i forhold til chokolade temperering, når huset gennemsnitstemperatur er steget med 5-8 grader…. pyha…

Tempereringen sidder lige i skabet – og chokoladerne skinner som små spejle – MEN –  krisen indtraf da jeg hældte min tempererede chokolade i en tæt på køleskabskold form. Burde jeg have forudset det? måske – Men det gjorde jeg ikke. Så i det samme jeg hældte chokoladen i, stivnede chokoladerne og jeg måtte skynde mig at hælde så meget chokolade ud af formene som jeg kunne før de blev til helstøbte hvide chokolader. Når chokoladerne sætter sig sådan er problemet, at chokoladen ikke kommer rundt i hele formen – den sætter sig med det samme = hakker, takker, luftbobler og farver der skaller af… og INTET at gøre ved det. Øv øv øv!

Billederne herunder var af de få der kunne reddes og stadig var smukke i deres lyserøde og pastelgule farver.
Resten står i skarp kontrast til disse .. MEN – De smager altså stadig vidunderligt… så de må bare være lidt mere uperfekte end jeg havde drømt om. Det gør ondt i den stolte chokolade-mors hjerte, men hun blev klogere og serverede alligevel disse til weekendens børnefødselsdag. Op på hesten igen! <3 🙂