#Fyldte chokolader

Skildpaddefyld

Jeg har altid forgudet Toms Chokolade Skildpadder. De har fulgt mig gennem hele livet og jeg har nydt hver og en. Nogle dage for mange, andre dage, for få!

Denne version kommer efter min mening, tættest på vores alles højt elskede klassiker, men jeg medgiver – det er altså ikke det samme, men stadig lækkert.

God fornøjelse.

KH Helle
***

Fyld (til ca. 40 stk):
Det hele starter med Dulce de leche-karamel-creme (se fremgangsmåden her). Her bruger jeg 1 dåse sødet kondenseret mælk.
I karamelcremen blandes følgende:
2 1/2 tsk Rom ekstrakt
1 1/2 tsk brun/mørk rom

Så skal der røres til den bliver lind og lækker. Og vigtigst af alt; smages til.
Så er du klar til at lave dine chokoladeskaller, mens cremen afkøles.

Chokoladeskaller (til ca. 40 stk.):
360g mørk chokolade fra Callebaut (mængde afhænger af hvilken form).

Mine er her lavet som minier i en rund sphere form. Jeg havde chokolade til knap 3 forme i denne chokolade portion.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.